Как да си направя сайт? Стъпки за изработка на сайт. Евтин сайт. Безплатен сайт. Джумла сайт.

Как да направя сайт? Уеб Дизайн - Безплатни уроци за изработка на сайт.

 

Покажи брой 
Заглавие Автор Посещения
Как да направя сайт? Изработване на сайт. Домейн. Написана от Йордан Йорданов 8241
Общи условия Написана от Йордан Йорданов 4105
Доставки и плащания Написана от Йордан Йорданов 5175
Изработка на сайт - Уеб дизайн - Как да си направя сайт? Написана от Йордан Йорданов 4112

Подкатегории

  • Как да си направя сайт? Стъпки за изработка на сайт. Евтин сайт. Безплатен сайт.

    Как да направя сайт? Лесно е! Използвайте нашите безплатни уроци по Уеб Дизайн, за да се научите как се прави сайт. Вземете вашия евтин или безплатен сайт и го развивйте. Макар и евтини, нашите сайтове разполагат със система за управление на съдържанието CMS – Joomla, която предлага неограничени възможности за разрастване. За вашия бизнес предлагаме и електронен магазин. Във всеки един момент можете да се свържете с нас за консултация. Цялата наша съвместна работа може да протече по интернет. Най-общо, за изработката на вашия сайт, трябва да изберете домейн, хостинг, стил (шаблон) и пакет или накратко да изминете стъпките, посочени по-долу:

  • Уеб Дизайн - Безплатни уроци за изработка на сайт.

    Как да направя сайт? Освен, ако не сте специалисти по HTML, но тогава едва ли ще четете това, за да си направите сайт е необходимо първо да разполагате с, инсталирана на вашия хостинг и свързана с вашия домейн, система за управление на съдържанието (CMS). Ние ви препоръчваме Joomla 1.5 или Joomla 2.5. От нашия сайт можете да си свалите последните версии на тези системи и да ги инсталирате (Урок 8). Можете също така да вземете някой от нашите хостинг планове и с няколко клика да активирате някоя от наличните там CMS. Вижте и Урок 7 – Как да направя сайт безплатно? Друга възможност е да вземете някой от нашите Безплатен, Евтин, Основен или някой друг от нашите сайтове и да продължите да ги развивате. След като разполагате с инсталирана в интернет пространството CMS, следвайте нашите безплатни уроци, за да създавате и развивате съдържанието на вашия сайт.

  • Уеб Дизайн – Безплатно обучение за направа на Безплатен сайт.

    Ще продължим нашето обучение по изработка (направа) на сайт, с връщане към началото. В предишните безплатни уроци по уеб дизайн, ви насочихме, как да създавате и редактирате съдържание на сайт, при наличие на инсталирана Система за управление на съдържание  (CMS). Такава система можете да получите с някой от нашите Евтини или Безплатни сайтове. Няколко клика с мишката са достатъчни, за да инсталирате CMS на повечето от, предлаганите от нас, хостинг планове. Можете и сами да качите, инсталирате и настроите CMS (напремер Джумла) на всеки хостинг план, който разполага с Apache, php и MySQL. Уроците от настоящия раздел могат да ви помогнат да направите това.

Ако закупите домейн и хостинг от нас, вие получавате безплатен сайт. Общата цена на домейна и хостинга е 90.00 лв. и включва обслужването и поддръжката на хостинга, домейна и сайта за една година.

Ако закупите сайт от нас, получавате безплатно домейн и хостинг за една година и безплатна поддръжка на домейна и хостинга за една година и три месеца поддръжка за сайта.

 

Books!

Вашата количка

количката е празна
Saturday the 25th. Affiliate Network Reviews. © Сайтове, ЕТ „777 – Йордан Йорданов”
Copyright 2012

©