Изберете домейн име за изработка на вашия сайт

Как да изберете добро домейн име за Вашия уеб сайт. Изборът на домейн име е първата ви стъпка към изработка на уеб сайт. Ето няколко съвета за вашия избор:

  • използвайте ключова дума в домейн името;
  • изберете максимално кратко домейн име;
  • избирайте име, което лесно ще съобщите по телефон;
  • избягвайте струпването на съгласни в името;

избягвайте и гласни, които се пишат на латиница с по 2-3 символа.
С развитието на Интернет особена ценност придобиха някои много търсени имена на домейни. Общият брой на регистрирани домейни приближава 200 милиона и вече е много трудно да се подбере свободно, красиво и кратко име на домейн. Образувал се е пазар за покупко-продажба на имена на домейни. Най-активни на него са компании, които регистрират имена на домейни, купуват и продават имена на домейни на вторичен пазар, предлагат реклама на регистрираните домейни, хостинг услуги, юридически услуги и др. Около 30% процента от уеб сайтовете не съдържат никаква информация и съществуват само за продажба на реклама.
Едно добро решение е да използвате вече заето домейн име, като му прибавите кратка ключова дума, някаква представка или наставка. Например саитове-бг.eu.
Друг вариант е да ни изпратите кратко описание на темата, съдържанието и целта на бъдещия сайт, както и някой желани от вас имена за домейн, а ние ще ви предложим няколко качествени и оптимизирани за търсачките имена. След като го одобрите, ние ще настроим DNS сървърите и ще го стартираме. Изберете още и ХостингСтил и Основен пакет.

От 26 Юли 2012 г. бяха увеличени неколкократно параметрите на предлаганите от нас Супер Хостинг планове.

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ПАРАМЕТРИ НА ПРЕДЛАГАНИТЕ ХОСТИНГ ПЛАНОВЕ !

Ако закупите Домейн и Хостинг от нас, можете да получите Безплатен сайт.

Ползвайте нашите Безплатни уроци за изработка на сайт! и Безплатно обучение за направа на сайт с Джумла. Печелете в интернет с нашата  Партньорска програма.

hikashop_previous_button_hikashop_category_information_module_95
hikashop_next_button_hikashop_category_information_module_95
Books!

Вашата количка

количката е празна
Friday the 24th. Affiliate Network Reviews. © Сайтове, ЕТ „777 – Йордан Йорданов”
Copyright 2012

©