Доставки и плащания

Доставки и плащания

Внимание! От 2012 г. ET "777 – Йордан Йорданов” не извършва търговска дейност. Можете да използвате настоящия сайт само като източник на информация.

1. Доставка. Продуктите - домейни, хостинги, шаблони и сайтове - се изработват и инсталират директно в интернет – на хостинга на бъдещия сайт на потребителя (Възложител) от доставчика (Изпълнител). Ако се наложи някаква пощенска или куриерска доставка, то тя се изпълнява по условията на избрания от потребителя куриер (виж повече в Общи условия за ползване). Контактите между Възложителя и Изпълнителя се осъществяват по имейл, скайп, мобилни и стационарни телефони. При наличие на значим интерес се организират срещи и се сключват договори. Договори могат да се разписват и посредством куриерски пратки, предварително договорени, чрез електронни комуникации.
2. Плащането може да стане по избран от клиента (Възложител) начин измежду, посочените при финализиране на поръчките в електронния магазин:
• ePay е предпочитания инструмент за извършването на разплащания по интернет в България. Плащането от Микросметка в ePay е напълно безплатно. ePay.bg поддържа плащане с карти Борика, Euroline, Maestro, Master Card, Visa Electron, Visa classic. Необходимо е клиентът да има регистрация в сайта на оператора.
Експресното плащане чрез ePay.bg с бутоните при продуктите, без финализиране на поръчката и регистрация на клиента, изисква посочване на имейл в акаунта на клиента в ePay.bg, за да се реализира по-нататъшна връзка за доставка на услугите - домейн, хостинг, шаблон и/или сайт.
• Банков превод. При избор на този метод за финализиране на поръчката, се появява информация за необходимите за превода данни.
• PayPal е предпочитан метод при плащания от чужбина и/или в евро. За да се появи инструментът за плащане на PayPal, трябва да смените валутата от лявата колона под главното меню.
При извънредни обстоятелства могат да се договорят и други начини за плащане, но в масовия случаи изброените по-горе са предпочитани.
3. Разсрочено плащане може да се договори за всички продукти, с изключение на домейните и услугата СуперХостиг. При разсрочено плащане, Изпълнителят стопанисва хостинга на сайта и домейна и си запазва правото да го прекъсне, в случай на неплащане на вноските от страна на Възложителя. Наложени са още следните минимални изисквания:
• Първоначалната вноска (авансовото плащане) не може да бъде по-малка от 30 % от цената на продукта.
• Месечната вноска не може да бъде по-малка от 25,00 лв.

Прочетете повече в Условията за ползване на сайта.

Използвайте нашите Безплатни уроци и създайте съдържание на вашия сайт!

Играйте Любимите Игри на една маса в един сайт!

Сайтове, домейни и хостинги

Ако закупите домейн и хостинг от нас, вие получавате безплатен сайт. Общата цена на домейна и хостинга е 90.00 лв. и включва обслужването и поддръжката на хостинга, домейна и сайта за една година.

Ако закупите сайт от нас, получавате безплатно домейн и хостинг за една година и безплатна поддръжка на домейна и хостинга за една година и три месеца поддръжка за сайта.

 

Books!

Вашата количка

количката е празна
Saturday the 25th. Affiliate Network Reviews. © Сайтове, ЕТ „777 – Йордан Йорданов”
Copyright 2012

©