Печелете в интернет с нашата Партньорска програма

 

Въведение в нашата Партньорска  програма

Партньорска програма за продажба на хостинг услуги
Вие сте уебмайстор?
Имате ли висок трафик на вашия уеб сайт?
Печелете от вашия трафик и печелете една от най-високите разплащателни комисионни в индустрията. Нашата оферта към вас е 50% комисионна за всички платени хостинг услуги -  споделени уеб хостинг, полу-управляем хостинг услуги или VPS - виртуални частни сървъри услуги, които вие ще насочите към нас.
Това би могло да бъде много лесно, защото ще препоръчвате нашите прекрасни безплатни хостинг услуги и това ще доведе до получаването на значителна сума пари, когато насочените БЕЗПЛАТНИ клиенти по-късно поискат надграждане до платена услуга.
Нашите обменните курсове са сред най-добрите в индустрията, тъй като нашите филиали са в състояние да привлекат голям брой безплатни хостинг клиенти, които рано или късно ъпгрейдват, за да се освободят от  ограниченията на безплатния хостинг.

 

Можете да печелите от насочена продажба на онлайн хостинг услуги, без да се налага предварително да плащате за тях или да правите каквото и да е  за тези сделки:
 
Имена на домейни;
Професионален споделен уеб хостинг;
Виртуални частни сървъри (VPS);
SSL сертификати;
И най-хубавото е, че можете да увеличите Вашата експозиция и трафик, като предлагате: Безплатен уеб хостинг, без абсолютно никакви разходи за вас или вашите потенциални клиенти.
 
Побързайте, не се колебайте, и започнете да печелите сега!
 
Най-добрата партньорска програма!Защо ние сме по-добри?
Защото поставяме бисквитка за времето на съществуване на филиала и дори посочения клиент да не купува веднага, но се връща по-късно или ъпрейдва безплатна версия, вие все още ще бъдете кредитирани с вашата комисионна за насочена продажба.
 
Свържете се с нас!Контакт!
Ако имате нужда от допълнителна помощ за нашата партньорска програма по отношение на панела за контрол на филиала, кога ще бъдат изплатени комисионните, как по-ефективно да насърчавате вашите партньорски връзки или всяка друга свързана тема, не се колебайте и се свържете с нас от тук.
 
Запознайте се сега с условията за нашата Партньорска програма.
 
Вижте и отговорите на Често задаваните въпроси.

Ако закупите домейн и хостинг от нас, вие получавате безплатен сайт. Общата цена на домейна и хостинга е 90.00 лв. и включва обслужването и поддръжката на хостинга, домейна и сайта за една година.

Ако закупите сайт от нас, получавате безплатно домейн и хостинг за една година и безплатна поддръжка на домейна и хостинга за една година и три месеца поддръжка за сайта.

 

Books!

Вашата количка

количката е празна
Saturday the 16th. Affiliate Network Reviews. © Сайтове, ЕТ „777 – Йордан Йорданов”
Copyright 2012

©