Как да направя сайт? Изработване на сайт. Домейн.

Вземете или направете своя сайт и печелете с него пари онлайн!

 ОБОБЩЕНИЕ

Усещате ли, как присъствието ви в интернет пространството, става все по-наложително? Вашето лично присъствие, присъствието на вашата фирма, професия или хоби. Вие вероятно имате страница във Фейсбук или някоя друга социална мрежа, но достатъчно ли е това? Може би, ви е необходим сайт. Уеб сайтът е вашият дом и вашата визитна картичка в интернет пространството. Необходим ви е нашия опит в изработване на сайтове – евтини и със завидно качество. Предлагаме и безплатни сайтове. Също така Галерия, Каталог и Електронен магазин. Във всеки един момент можете да се свържете с нас за консултация. Цялата наша съвместна работа може да протече по интернет. Необходимо е да свършим следното:

 1. Избор на домейн за сайта

Как да изберете добро домейн име за Вашия уеб сайт. Изборът на домейн име е първата ви стъпка към изработка на уеб сайт. Ето няколко съвета за вашия избор:

  • използвайте ключова дума в домейн името;
  • изберете максимално кратко домейн име;
  • избирайте име, което лесно ще съобщите по телефон;
  • избягвайте струпването на съгласни в името;
  • избягвайте и гласни, които се пишат на латиница с по 2-3 символа.

Едно добро решение е да използвате вече заето домейн име, като му прибавите кратка ключова дума, някаква представка или наставка. Например саитове-бг.eu.

Направете проверка, дали избраното от вас Име на Домейн е налично.

Друг вариант е да ни изпратите кратко описание на темата, съдържанието и целта на бъдещия сайт, както и някой желани от вас имена за домейн, а ние ще ви предложим няколко качествени и оптимизирани за търсачките имена. След като го одобрите, ние ще настроим DNS сървърите и ще го стартираме.

Ако закупите Домейн и Хостинг от нас, можете да получите безплатен сайт

 1. Избор на хостинг за сайта

Уеб хостингът (от английски: web hosting - буквално мрежово стопанисване, съхранение) е услуга, която предоставя на физически лица и организации хостинг на уеб сайтове и друг вид информация.

Всеки сайт трябва да разполага със своя хостинг, където да бъде разположен и стопанисван. Ето защо вие трябва да изберете своя хостинг, преди да започнем, да изграждаме вашия сайт.

Най-удобно е поне през първата година да използвате безплатен хостинг при нас. А ако закупите Домейн и Хостинг от нас, можете да получите безплатен сайт.

Вижте и предложенията от нашия Европейски електронен магазин, където ще намерите най-ниски цени на Хостинг с неограничен трафик и неограничено дисково пространство в България. ВИЖТЕ ВСИЧКИ ПАРАМЕТРИ НА ПРЕДЛАГАНИТЕ ХОСТИНГ ПЛАНОВЕ !

От 26 Юли 2012 г. бяха увеличени неколкократно параметрите на предлаганите от нас Супер Хостинг планове.

 1. Избор на основен пакет за сайта

Ние ви предлагаме 10 базови пакета, между които да изберете най-желаното от вас решение. Това ви помага да спестите време и средства. След като изберете пакет и стил, ние ще изработим вашия сайт, с избрания от вас домейн, на избрания от вас хостинг.  Базовите пакети, които предлагаме са следните:

Към всички пакети получавате още: Безплатен домейн за една година; Безплатен хостинг за една година; Безплатни e-mail адреси към вашия домейн; Безплатна поддръжка за 3 месеца.

 1. Избор на стил за сайта

Изборът на готов дизайн създаден от професионалисти е най-лесният и бърз начин да изберете стил за вашият бъдещ уеб сайт. Това ще ви спести много време, усилия и средства.

Ние ви предлагаме избор между стотици готови стилове, разделени в две основни групи - безплатни и платени шаблони. Платените могат да осигурят по-голяма индивидуалност на вашия сайт. Самите стилове са групирани по категории, за улеснение на вашия избор:

Към всеки сайт получавате още: Безплатен домейн за една година; Безплатен хостинг за една година; Безплатни e-mail адреси към вашия домейн; Безплатна поддръжка за 3 месеца. Стилове (шаблони) можете да изберете от нас или от още десетки сайтове в интернет. Ние ще изработим вашия сайт по избрания от вас шаблон.

 1. Създаване на заявка (поръчка)

Вие може да се свържете с нас преди всяка една от посочените стъпки, да зададете своите въпроси или да обсъдим вашия избор. Връзката може да бъде осъществена по електронна поща, чрез формата за запитване, по скайп или по телефон.

Дори и да сте изминали предишните 4 стъпки и да сте взели решение за домейн, хостинг, пакет и стил, изпращането на вашата заявка, не означава автоматична поръчка. След като я получим, ние ще се свържем с вас. Ще поискаме потвърждение и ще направим необходимите уточнения за изработка на вашия сайт. Накрая ще изработим сайта според вашите изисквания.

    6.   Одобрение на работещия сайт в мрежата

След като изработим вашия сайт, вие ще го разгледате и изпробвате в мрежата. Ние ще изслушаме внимателно вашите забележки и коментари и при необходимост ще направим съответните промени.

Окончателното разплащане ще извършим след вашето одобрение на сайта.

Ние можем да инсталираме допълнителни компоненти и модули по ваше желание. Ще ви окажем методическо съдействие при въвеждане на съдържанието. След попълване на съдържанието, ние можем да го оптимизираме за търсещите машини (SEO оптимизация) и да го регистрираме във над 36 търсачки и портали.

Към всеки сайт получавате още: Безплатен домейн за една година; Безплатен хостинг за една година; Безплатни e-mail адреси към вашия домейн; Безплатна поддръжка за 3 месеца.

    7. Направете сами вашия сайт

Можете и сами да изработите вашия сайт, като използвате системата за управление на съдържанието Джумла. Свалете безплатно софтуер от нас, инсталирайте го на избрания от вас хостинг под името на избрания домейн, след което използвайте нашите Безплатни уроци и създайте съдържание на вашия сайт. Печелете с нас в интернет - Партньорска програма.

Желаем ви успех!

Ползвайте нашето Безплатно обучение за направа на сайт с Джумла.

<< Начало

Ако закупите домейн и хостинг от нас, вие получавате безплатен сайт. Общата цена на домейна и хостинга е 90.00 лв. и включва обслужването и поддръжката на хостинга, домейна и сайта за една година.

Ако закупите сайт от нас, получавате безплатно домейн и хостинг за една година и безплатна поддръжка на домейна и хостинга за една година и три месеца поддръжка за сайта.

 

Books!

Вашата количка

количката е празна
Saturday the 25th. Affiliate Network Reviews. © Сайтове, ЕТ „777 – Йордан Йорданов”
Copyright 2012

©