Евтини и безплатни, но качествени сайтове

Поръчка на сайт

Стъпка 5

Вие може да се свържете с нас преди всяка една от посочените стъпки, да зададете своите въпроси или да обсъдим вашия избор на домейн, хостинг, стил и пакет за сайта. Връзката може да бъде осъществена по електронна поща, чрез формата за запитване, по скайп или по телефон. Виж Контакти

Дори и да сте изминали предишните 4 стъпки и да сте взели решение за домейн, хостинг, пакет и стил, изпращането на вашата заявка, не означава автоматична поръчка за изработване на сайт. След като я получим, ние ще се свържем с вас. Ще поискаме потвърждение и ще направим необходимите уточнения за изработка на вашия сайт. Накрая ще изработим сайта според вашите изисквания.

Вижте повече за Доставките и плащанията.

Разгледайте и Общите условия за ползване.

 Не забравяйте, че Към всички пакети, избрани от вас сайтове, получавате още: Безплатен домейн за една година; Безплатен хостинг за една година; Безплатни e-mail адреси към вашия домейн; Безплатна поддръжка за 3 месеца.

Ползвайте нашите Безплатни уроци за изработка на сайт! и Безплатно обучение за направа на сайт с Джумла.

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ПАРАМЕТРИ НА ПРЕДЛАГАНИТЕ ХОСТИНГ ПЛАНОВЕ ! От 26 Юли 2012 г. бяха увеличени неколкократно параметрите на предлаганите от нас Супер Хостинг планове. Печелете с нас в интернет - Партньорска програма.

<< Начало

 

Ако закупите домейн и хостинг от нас, вие получавате безплатен сайт. Общата цена на домейна и хостинга е 90.00 лв. и включва обслужването и поддръжката на хостинга, домейна и сайта за една година.

Ако закупите сайт от нас, получавате безплатно домейн и хостинг за една година и безплатна поддръжка на домейна и хостинга за една година и три месеца поддръжка за сайта.

 

Monday the 27th. Affiliate Network Reviews. © Сайтове, ЕТ „777 – Йордан Йорданов”
Copyright 2012

©