Евтини и безплатни, но качествени сайтове

Проверка на сайта

Стъпка 6

След като изработим вашия сайт, вие ще го разгледате и изпробвате в мрежата. Ние ще изслушаме внимателно вашите забележки и коментари и при необходимост ще направим съответните промени.

Окончателното разплащане ще извършим след вашето одобрение на сайта.

Ние можем да инсталираме допълнителни компоненти и модули по ваше желание. Ще ви окажем методическо съдействие при въвеждане на съдържанието. След попълване на съдържанието, ние можем да го оптимизираме за търсещите машини (SEO оптимизация) и да го регистрираме във 36 търсачки и портали.
Към всеки сайт получавате още:

Безплатен домейн за една година; Безплатен хостинг за една година; Безплатни e-mail адреси към вашия домейн; Безплатна поддръжка за 3 месеца.

Ползвайте нашите Безплатни уроци за изработка на сайт! и Безплатно обучение за направа на сайт с Джумла.

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ПАРАМЕТРИ НА ПРЕДЛАГАНИТЕ ХОСТИНГ ПЛАНОВЕ !

От 26 Юли 2012 г. бяха увеличени неколкократно параметрите на предлаганите от нас Супер Хостинг планове. Печелете с нас в интернет - Партньорска програма.

<< Начало

 

Ако закупите домейн и хостинг от нас, вие получавате безплатен сайт. Общата цена на домейна и хостинга е 90.00 лв. и включва обслужването и поддръжката на хостинга, домейна и сайта за една година.

Ако закупите сайт от нас, получавате безплатно домейн и хостинг за една година и безплатна поддръжка на домейна и хостинга за една година и три месеца поддръжка за сайта.

 

Monday the 27th. Affiliate Network Reviews. © Сайтове, ЕТ „777 – Йордан Йорданов”
Copyright 2012

©