Евтини и безплатни, но качествени сайтове

CMS Джумла

Джумла

Системата за управление на съдържанието (CMS) Joomla, дава най-лесен отговор на въпроса, как да направя сайт. И то не какъв да е сайт, а професионален, динамичен сайт, базиран на SQL бази данни. Нашите сайтове са изработени с помощта на Джумла и това ги прави толкова евтини и качествени. Джумла е безплатен софтуер, разпространяван под GNU Основен Публичен Лиценз, собственост на Open Source Matters. Можете свободно и безплатно да употребявате този софтуер за изработка на вашия сайт. Можете да го свалите от нас и да го инсталирате на избрания от вас хостинг под името на избрания от вас домейн. След инсталацията можете да

започнете, да създавате съдържание на сайта, използвайки нашите Безплатни уроци за изработка на сайт. В близко време възнамеряваме да публикуваме безплатно обучение за инсталация на самата Джумла, но вероятно по-лесно и по-евтино ще ви излезе да вземете от нас Безплатен или Евтин сайт и да продължите да го развивате, ползвайки уроците.

И в двата случая ви пожелаваме успех!

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ПАРАМЕТРИ НА ПРЕДЛАГАНИТЕ ХОСТИНГ ПЛАНОВЕ !

От 26 Юли 2012 г. бяха увеличени неколкократно параметрите на предлаганите от нас Супер Хостинг планове.

 

1

Ако закупите домейн и хостинг от нас, вие получавате безплатен сайт. Общата цена на домейна и хостинга е 90.00 лв. и включва обслужването и поддръжката на хостинга, домейна и сайта за една година.

1

Ако закупите сайт от нас, получавате безплатно домейн и хостинг за една година и безплатна поддръжка на домейна и хостинга за една година и три месеца поддръжка за сайта.

 

Monday the 27th. Affiliate Network Reviews. © Сайтове, ЕТ „777 – Йордан Йорданов”
Copyright 2012

©