Евтини и безплатни, но качествени сайтове

Уеб Дизайн – Урок 2 – Създаване на Начална страница

 

Следващата икона от Контролния панел (виж. Урок 1) на Администрацията - „Начална страница” (FrontPage) – показва, кой статии ще участват в началната страница на сайта:

Начална Страница

В тази таблица можем да спираме и пускаме статиите, да ги архивираме и изтриваме, но най-важното можем ръчно да определяме реда, по който излизат. Ако искаме да определим броя на статиите и колоните, трябва да редактираме връзката „Начало” в Главното меню. За целта  избираме „Главно Меню” от падащото меню „Менюта”:

Главно Меню

Появява се таблица на "Главно меню":

Главно Меню

Избираме за редакция връзката "Начало"

 Параметри на Начало

Тази начална страница е настроена да има 1 Водеща статия, 2 статии с Въвеждащ текст и 2 връзки. Статиите с въвеждащ текст са в 2 колони. Можете да определите например 4 статии с въвеждащ текст и 4 връзки. Експериментирайте с различни варианти.

В следващите уроци очаквайте създаване на секции и категории, добавяне на изображения, създаване на менюта и връзки и упрвление на приложения.

Можете да упражнявате наученото от нашите уроци на действащ административен панел. Първо се регистрирайте, следвайки връзката по-долу. След това ние ще ви дадем администраторски права и ще ви изпратим съобщение, за вход в административния панел, където можете да създавате вашата статия, начална страница, секция и категория, меню и модул. Регистрирайте се!

Преди да започнете, да въвеждате съдържание, трябва да изберете домейн, хостинг, стил, основен пакет и да вземете вашия сайт. ВИЖТЕ ВСИЧКИ ПАРАМЕТРИ НА ПРЕДЛАГАНИТЕ ХОСТИНГ ПЛАНОВЕ !

От 26 Юли 2012 г. бяха увеличени неколкократно параметрите на предлаганите от нас Супер Хостинг планове. Печелете с нас в интернет - Партньорска програма.

Или можете да се възползвате от нашето безплатно обучение и да инсталирате сами онлайн вашия Джумла сайт!

<< Начало 

Ако закупите домейн и хостинг от нас, вие получавате безплатен сайт. Общата цена на домейна и хостинга е 90.00 лв. и включва обслужването и поддръжката на хостинга, домейна и сайта за една година.

Ако закупите сайт от нас, получавате безплатно домейн и хостинг за една година и безплатна поддръжка на домейна и хостинга за една година и три месеца поддръжка за сайта.

 

Monday the 27th. Affiliate Network Reviews. © Сайтове, ЕТ „777 – Йордан Йорданов”
Copyright 2012

©