Новини за най-новото при хостинг услугите

Тук можете да намерите и да прочетете за най-новите иновации, които ще се въведат при услугите, които предлагаме. Подробно описание стъпка по стъпка, как да използвате най-новите функции, или всякакви други новини и събития, които ние считаме за важни и свързани с Вас, нас и нашето взаимно присъствие онлайн. В нашия архив, можете да прочетете какво се е случило в миналото и как вървяхме през годините, за да станем това, което сме сега.

Нови параметри на Супер Хостинг плановете

Неколкократно увеличение на параметрите на Супер Хостинг плановете!

17 август 2012 г.

От 26 Юли 2012 г. СуперХостинг.БГ увеличи неколкократно параметрите на предлаганите Супер Хостинг планове. Актуализирането на параметрите е в отговор на динамично нарастващите нужди на настоящите и бъдещи клиенти, чийто приложения се нуждаят от повече ресурси за безпроблемното си функциониране. Вече на всички хостинг планове ще можете да се възползвате от много повече дисково пространство, трафик, Add-On домейни, поддомейни, паркирани домейни, бази данни и други.

Прочети още: Нови параметри на Супер Хостинг плановете

Строител на уеб сайтове Soholaunch

Строител на сайтове - Soholaunch

 30 юни 2009 г.


Разгледайте Soholaunch в Хостинг Контролния Панел:


 

 

Soholaunch Преглед


Строителят на уеб сайтове Soholaunch може да се използва ефективно както от начинаещи, така и от експерти. Със Soholaunch можете да създадете мултифункционален сайт за нула време, без никакви разходи. Версията на Soholaunch е базова. Строител Soholaunch е включен безплатно в някои от нашите платени уеб хостинг планове.

1. Купете Soholaunch хостинг >> 2. Инсталирайте Soholaunch с едно кликване

Прочети още: Строител на уеб сайтове Soholaunch

Нови версии на софтуер в Zacky Installer

ZackyTools Installer е безплатен инсталатор на софтуерни приложения, който получавате с някой хостинг планове

26 ноември 2009 г.


Разгледайте ZackiTools Installer в Хостинг Контролния Панел:


 

Системи за управление на съдържанието (CMS)


Идеята на CMS е да даде възможност на добавящия съдържание или на автора да управляват създаването, промяната и премахването на уеб съдържание, като например компютърни файлове, изображения и аудио файлове, електронни документи и т.н. Тук са посочени различни мощни инструменти за управление на уеб съдържанието, подходящи както за начинаещи, така и за експерти, ефективно да управляват своето уеб пространство:

Прочети още: Нови версии на софтуер в Zacky Installer

Новите Полу-управляеми хостинг планове

Нови Полу-управляеми хостинг планове

25 август 2011 г.

Досега ние предлагахме само споделен уеб хостинг и виртуални частни сървъри (VPS). Докато първият е подходящ за сайтове с ниски до средни обеми на трафика и скромно цялостното натоварване, а VPS (въпреки че са гъвкави) са доста сложни за много потребители. Така че липсваше връзката между двата вида хостинг.

Прочети още: Новите Полу-управляеми хостинг планове

Ако закупите домейн и хостинг от нас, вие получавате безплатен сайт. Общата цена на домейна и хостинга е 90.00 лв. и включва обслужването и поддръжката на хостинга, домейна и сайта за една година.

Ако закупите сайт от нас, получавате безплатно домейн и хостинг за една година и безплатна поддръжка на домейна и хостинга за една година и три месеца поддръжка за сайта.

 

Books!

Вашата количка

количката е празна
Saturday the 25th. Affiliate Network Reviews. © Сайтове, ЕТ „777 – Йордан Йорданов”
Copyright 2012

©