Строител на уеб сайтове Soholaunch

Строител на сайтове - Soholaunch

 30 юни 2009 г.


Разгледайте Soholaunch в Хостинг Контролния Панел:


 

 

Soholaunch Преглед


Строителят на уеб сайтове Soholaunch може да се използва ефективно както от начинаещи, така и от експерти. Със Soholaunch можете да създадете мултифункционален сайт за нула време, без никакви разходи. Версията на Soholaunch е базова. Строител Soholaunch е включен безплатно в някои от нашите платени уеб хостинг планове.

1. Купете Soholaunch хостинг >> 2. Инсталирайте Soholaunch с едно кликване

 

Изграждане на уеб сайт с 4 лесни стъпки:


  • Стъпка 1. Изберете шаблон за вашия сайт;
  • Стъпка 2. Изберете страница, която ще има на вашия сайт;
  • Стъпка 3. Въведете Име на сайта и адрес на електронна поща;
  • Стъпка 4. Визуализация и редактиране на съдържанието на страниците.

Вижте видео за строител на сайтовеВижте видео за изграждане на сайт в лесни стъпки!

 

Стъпка 1Изберете шаблон на уеб сайт


Преглеждате шаблони от различни категории. Можете да избирате най-доброто, което ще съвпадне с вашите идеи за вашия уеб сайт. Някои известни категории са следните: автомобили, комуникация, корпоративни, превъзходни, финансови, забавни, индустриален, юридически, медицински, недвижими имоти, спорт, технологии и пътуване и др. Можете да избирате от над 100 шаблона. И запомнете, можете да промените вашите шаблони по всяко време по-късно.

Изработка, напрва на сайт, стъпка 1

Стъпка 2Изберете уеб страници


Изберете желаните от вас уеб страници за сайта от списъка с общи имена на страниците. Предварително форматирано съдържание се поставя на всяка страница, която строителя  на сайтове създава. Трябва да го замените след това. Навигационното меню на сайта, ще трябва да се създаде автоматично от имената на страниците. На по-късен етап можете да създадете повече страници и дори да промените първоначалните имена и предназначение.

Изработка, напрва на сайт, стъпка 2

 

Стъпка 3Въведете информацията за вашия уеб сайт


На този етап от създаването на вашият сайта, трябва да въведете неговото заглавие. Текстът, който въведете като заглавие, ще бъдат показан в горната лява лента на браузъра, когато сайта е отворен. Тази част може да бъде редактирана или променена в бъдеще.

Втората информация, която трябва да бъде включени в стъпка 3, е валиден имейл адрес, който ще се използва за контактен имейл на сайта. 

Изработка, напрва на сайт, стъпка 3

Стъпка 4Финал, преглед и редактиране на уеб сайта


След като попълните, създавания от вас сайт, вижте това, което сте построили с помощта на меню "View Website" . Всичко, което решите да промените може да се актуализира лесно от "Template Manager", "Template Features" и "Настройки" менюта.

Текстовото съдържание на вашия сайт може да бъде променяно и подобрявано от "Edit Page(s)" меню.

Изработка, напрва на сайт, стъпка 4

Избери сега Хостинг План и Стартирай Уеб Сайт Строителя!

 

Ако закупите домейн и хостинг от нас, вие получавате безплатен сайт. Общата цена на домейна и хостинга е 90.00 лв. и включва обслужването и поддръжката на хостинга, домейна и сайта за една година.

Ако закупите сайт от нас, получавате безплатно домейн и хостинг за една година и безплатна поддръжка на домейна и хостинга за една година и три месеца поддръжка за сайта.

 

Books!

Вашата количка

количката е празна
Saturday the 25th. Affiliate Network Reviews. © Сайтове, ЕТ „777 – Йордан Йорданов”
Copyright 2012

©