Евтини и безплатни, но качествени сайтове

Изработка на сайт - Уеб дизайн - Как да си направя сайт?

Опитай Безплатно и ако ти хареса, премини на най-ниските цени за Хостинг в България 

ВНИМАНИЕ! От 2012 г. ET "777 – Йордан Йорданов” не извършва търговска дейност. Можете да използвате настоящия сайт само като източник на информация.

Уеб сайтът е моят дом и моята визитна картичка в интернет пространството. Как да си направя сайт? Лесно е! Използвайте нашите безплатни уроци по Уеб Дизайн и нашите безплатни услуги, за да се научите как се прави сайт. Вземете вашия евтин или безплатен сайт и го развивйте. Макар и евтини, нашите сайтове разполагат със система за управление на съдържанието CMS – Joomla, която предлага неограничени възможности за разрастване. За вашия бизнес предлагаме и електронен магазин. Във всеки един момент можете да се свържете с нас за консултация. Потърсете ни и за да направим вашия сайт видим за пазара чрез SEO оптимизация. Цялата наша съвместна работа може да протече по интернет. Най-общо, за изработката на вашия сайт, трябва да направите избор на домейн, хостинг, стил (шаблон) и образец или накратко да извървите стъпките, посочени по-долу:

 

Ако закупите домейн и хостинг от нас, вие получавате безплатен сайт. Общата цена на домейна и хостинга е 90.00 лв. и включва обслужването и поддръжката на хостинга, домейна и сайта за една година.

Ако закупите сайт от нас, получавате безплатно домейн и хостинг за една година и безплатна поддръжка на домейна и хостинга за една година и три месеца поддръжка за сайта.

 

Saturday the 25th. Affiliate Network Reviews. © Сайтове, ЕТ „777 – Йордан Йорданов”
Copyright 2012

©