Евтини и безплатни, но качествени сайтове

Избор на Образец

Стъпка 3

Следващата съпка е избор на сайт. Ние ви предлагаме избор между 10 базови пакета за иработка на вашия сайт. Това ще ви помогне да спестите много време и средства. След като изберете пакет и стил (шаблон), ние ще изработим вашия сайт, позициониран на сървъра на избрания от вас хостинг директно по интернет.

Към всеки пакет за сайт могат да се добавят допълнителни екстри по ваше желание. След попълване на съдържанието, ние можем да оптимизираме сайта за търсещите машини (SEO оптимизация) и да го регистрираме във 36 търсачки и портали.

Базовите пакети, които предлагаме са следните:
1. Безплатен сайт
2. Начален сайт
3. Основен сайт
4. Сайт за игри
5. Сайт новини
6. Сайт проекти
7. Сайт надомно

8. Сайт строител
9. Сайт Готови Проекти
10. Електронен магазин

Нашите сайтове са динамични, със система за управление на съдържанието CMS. Те съдържат административен панел, който разрешава неограничено развитие и разрастване на сайта, както и  лесното редактиране на всички налични страници. Изберете още и Домейн, Хостинг и Стил.

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ПАРАМЕТРИ НА ПРЕДЛАГАНИТЕ ХОСТИНГ ПЛАНОВЕ !

От 26 Юли 2012 г. бяха увеличени неколкократно параметрите на разпространяваните от нас планове на СуперХостинг.БГ.

Към всички пакети получавате още: Безплатен домейн за една година; Безплатен хостинг за една година; Безплатни e-mail адреси към вашия домейн; Безплатна поддръжка за 3 месеца. Печелете с нас онлайн чрез Нашата Партньорска Програма.

Ползвайте нашите Безплатни уроци за изработка на сайт! и Безплатно обучение за направа на сайт с Джумла.

<< Начало

1

Ако закупите домейн и хостинг от нас, вие получавате безплатен сайт. Общата цена на домейна и хостинга е 90.00 лв. и включва обслужването и поддръжката на хостинга, домейна и сайта за една година.

1

Ако закупите сайт от нас, получавате безплатно домейн и хостинг за една година и безплатна поддръжка на домейна и хостинга за една година и три месеца поддръжка за сайта.

 

Saturday the 25th. Affiliate Network Reviews. © Сайтове, ЕТ „777 – Йордан Йорданов”
Copyright 2012

©