Евтини и безплатни, но качествени сайтове

Готови проекти за къщи

Представяме ви сайта Готови Проекти, където можете да намерите архитект, проектант, проектантска фирма или проектантско бюро, които да ви предложат готови проекти за застрояване на вашия имот (парцел, терен) или за сграда за вашия бизнес, животновъдна ферма - кравеферма, овцеферма, комплексен обект, както и индивидуално, бутиково проектиране в отговор на по-специфичните ви потребности. Можете да изберете и купите на много изгодни цени – с 50 и повече процента по-ниски от пазарните - готови (типови, повторяеми), архитектурни, технически (инвестиционни, строителни) проекти за:

  • къщи до 60 m2, къщи - 60-100 m2, къщи - 100-150 m2, къщи - 150-200 m2, къщи - 200-300 m2, къщи над 300 m2 , сглобяеми дървени къщи, вили и по-големи жилищни сгради;
  • бизнес сгради - административни сгради, хотели и мотели, спортни съоръжения, складове и магазини,производстводствени сгради, сервизи и работилници, силози и зърнобази, животновъдни ферми - кравеферми, овцеферми, комплексни обекти, интериорни решения и др.

 

Каталожен №: 3-017 - готов проект за едноетажна къща модел "Респект 011", 106 м2

Ако изберете да закупите някой от готовите инвестиционни, технически проекти, публикувани в сайта, можете да спестите много време и средства.

Тези проекти се предлагат на цени с 50 и повече процента по-ниски от пазарните. Тяхното съдържание, както и допълнителните стъпки, необходими за реализацията им до изграждане на обекта и въвеждането му в експлоатация, можете да разгледате В статията "Съдържание на проектите".
Специалистите от Готови Проекти са готови да поемат отговорността за целия инвестиционен процес – от идеята, през проектирането и строителното разрешение, до надзора, актуването и въвеждането в експлоатация. Те ше ви консултират безплатно за предимствата и недостатъците на проектите, както и за пътищата за тяхното реализиране. 

Каталожен №: 5-010 - готов проект за триетажна къща модел "Загорка 1", 295 м2 

Вижте как изглеждат мечтите ви!

Вие можете да ни изпратите готов архитектурен проект или вашата идея за такъв проект и ние ще изработим за вас тримерно изображение на вашата бъдеща сграда. Така вие ще добиете по-пълна представа, как ще изглежда вашия проект в напълно завършен вид. Можем да ви изработим също така и тримерни изображения на желания от вас интериор.

1

Ако закупите домейн и хостинг от нас, вие получавате безплатен сайт. Общата цена на домейна и хостинга е 90.00 лв. и включва обслужването и поддръжката на хостинга, домейна и сайта за една година.

1

Ако закупите сайт от нас, получавате безплатно домейн и хостинг за една година и безплатна поддръжка на домейна и хостинга за една година и три месеца поддръжка за сайта.

 

Saturday the 25th. Affiliate Network Reviews. © Сайтове, ЕТ „777 – Йордан Йорданов”
Copyright 2012

©