Евтини и безплатни, но качествени сайтове

Безплатни услуги – Нашата политика за учтивост!

Само при нас - Безплатен домейн, хостинг и сайт!

15 май 2009 г.


Разгледайте нещата в Хостинг Контролния Панел:


Ние ценим удовлетвореността на клиентите и се стремим да окажем любезно съдействие на нашите клиенти по най-добрия за тях начин. Безплатните услуги са част от нашата политика за учтивост, това е и нашата основна сила за бизнеса. С тези безплатни услуги помагаме на нашите клиенти да станат по-уверени, тъй като ние сме си регистратор на домейни и доставчик на споделен уеб хостинг и виртуални частни сървъри, както и на най-добрите SSL сертификати. Безплатните ни услуги не се ограничават до: безплатна програма за поддомейни, безплатна поддръжка на клиенти, безплатен Строител на сайтове, безплатен инсталационен скрипт (ZackyTools Installer, над 50 на PHP скриптове). Прочетете повече, по-долу на тази страница, за всички специални безплатни услуги, които ние предлагаме. 

Безплатен Хостинг Безплатен Хостинг


Безплатна услуга, която не струва нищо и вие можете да получите само с електронната си поща и лично име. Можете да я използвате, за да бъде домакин на вашия уеб сайт. Характеристиките и параметрите на безплатния уеб хостинг са ограничени, поради голямото търсене и големия мащаб на увеличаващите се потребители на безплатен уеб хостинг. Безплатната услуга е чудесна за начинаещи и за малки ориентирани към забавление уеб сайтове. Ако искате да стартирате бизнес през вашия уеб сайт или вашият сайт е нараснал, ние ви предлагаме професионални платени планове, отговарящи на всички изисквания. Безплатен Хостинг можете да получите и ако закупите сайт от нас. В този случай параметрите на хостинга ще бъдат съобразени с потребностите на поръчания сайт.

Сравнение на характеристиките на Уеб Хостинг >> Вземете Безплатен Хостинг >>

Удобен безплатен под домейн Удобен безплатен Под Домейн


Безплатна добавка като част от безплатна или платена услуга за уеб хостинг. Той има следния формат anyname.ourutilitydomain.com URL. Можете да го използвате, за да направите вашия уеб сайт, ако не разполагате с домейн. Три безплатни под домейни са на ваше разположение в рамките на свободния уеб хостинг план. На по-късен момент, когато се появи необходимостта за собствено име на домейн, можете да си закупите такъв директно от безплатния си уеб хостинг контролен панел. Безплатния под домейн е създаден въз основа на наличието в безплатния хостинг контрол панел, „Под домейн Мениджър” меню.

Регистрирайте Безплатен Хостинг с Безплатен Под Домейн >>

Безплатна поддръжка за клиенти Безплатна поддръжка за клиенти


Моля имайте предвид, че с нашите професионални платени хостинг планове, отделът за поддръжка на клиенти е на ваше разположение 24/7. Мониторингът и грижите за уеб хостинг платформата се смятат за задължителна част от постоянната ежедневна поддръжка. Ние се стремим да постигнем 99,9% ъптайм (свързаност) на мрежата. Въпреки това, като се има предвид некомерсиалния характер на безплатния уеб хостинг, за него ние предлагаме само ограничена поддръжка за системни неизправности, повреди и общи въпроси за начина на използване „Service Oriented”.

Вижте още за поддръжката на клиенти >>

Безплатен Домейн Безплатен Домейн


Платените уеб хостинг планове, понякога включват безплатно име на домейн в рамките на цената, която плащате за хостинга. Това е регистрация на домейн или прехвърляне (трансфер) на домейн. Вие трябва да изберете и поръчате тази регистрация или прехвърляне на домейн по време на процеса на първоначалната регистрация на платения уеб хостинг план. Ъпгрейдите на безплатен платен план не предлагат безплатна регистрация или трансфер на домейн. Само определени разширения на домейни са на разположение за трансфер или регистрация в рамките на тия платени планове, които включват гореспоменатите бонус, това са: .com, .net, .org, .info, .biz, .us, .co.uk, .org.uk, .eu.

Изберете сега Хостинг План с Безплатен Домейн >>

Безплатен Домейн до ЖИВОТ  Безплатен Домейн до живот


Платените уеб хостинг планове могат да включват свободни имена на домейни до живот в рамките на цената, която плащате за хостинга. Услугата може да бъде или регистрация на домейн или прехвърляне (трансфер) на домейн. Вие трябва да изберете и поръчате тази регистрация или прехвърляне на домейн по време на процеса на първоначалната регистрация на платения уеб хостинг план. Ъпгрейдите на безплатен платен план не предлагат безплатна регистрация или трансфер на домейн. Само определени разширения на домейни са на разположение за трансфер или регистрация в рамките на тия платени планове, които включват гореспоменатите бонус, това са: .com, .net, .org, .info, .biz, .us. Безплатен домейн до живот означава, че всеки път, когато обновявате вашия хостинг план за период от 12 месеца или повече, името на домейна ще бъде подновено автоматично, без допълнителни разходи.

Изберете сега Хостинг План с Безплатен Домейн до живот >>

Безплатен Строител на сайтове Безплатен Строител на сайтове


Предлагаме 3 Строителя на уеб сайтове - Soholaunch, BasicPages, Concrete5. Всички сайт строители са уеб базирани инструменти. Създадени са да се използват ефективно от новаци и експерти. Сайт строителите са включени в някои от нашите платени уеб хостинг планове. Можете да изградите уеб сайт в няколко лесни стъпки – без необходимост от технически познания! Избора на шаблони, включва разнообразие от дизайни, въз основа на контекста и съдържанието на уеб сайта. Най-добрата част е, че по-нататъшна поддръжка е лесна и забавна. Сайт строителите разполагат с административен панел за добавяне, изтриване или редактиране на страници на по-късен етап.

Вижте повече за Строителя на сайтове >>

Безплатен скриптов инсталатор Безплатен Скриптов инсталатор


ZackyTools Installer е БЕЗПЛАТЕН инсталатор на софтуерни приложения, който получавате с някой платени хостинг планове. Той има повече от 50-популярните софтуерни приложения. Инсталират се с едно кликване на мишката: CMS (системи за управление на съдържанието), Блогове, Табла за дискусии, Картинни галерии, Книги за гости, Системи за електронна търговия, Управление за поддръжка на клиенти, Системи за управление на рекламите, Календар, Система за обяви, FAQ, Groupware, Системи за анкети и проучвания, Уеб хостинг Инструменти, Wikies.

Вижте повече за ZackyTools Installer >>

Безплатни сайтове Безплатни Сайтове


Ако закупите домейн и хостинг от нас, вие получавате безплатен сайт. Общата цена на домейна и хостинга е 90.00 лв. и включва обслужването и поддръжката на хостинга, домейна и сайта за една година.

Разгледайте сега Безплатен сайт >>

 

1

Ако закупите домейн и хостинг от нас, вие получавате безплатен сайт. Общата цена на домейна и хостинга е 90.00 лв. и включва обслужването и поддръжката на хостинга, домейна и сайта за една година.

1

Ако закупите сайт от нас, получавате безплатно домейн и хостинг за една година и безплатна поддръжка на домейна и хостинга за една година и три месеца поддръжка за сайта.

 

Thursday the 21st. Affiliate Network Reviews. © Сайтове, ЕТ „777 – Йордан Йорданов”
Copyright 2012

©