Евтини и безплатни, но качествени сайтове

Общи условия

Внимание! От 2012 г. ET "777 – Йордан Йорданов” не извършва търговска дейност. Можете да използвате настоящия сайт само като източник на информация.

Настоящите "Общи условия" уреждат взаимоотношенията между ET "777 – Йордан Йорданов” (наричан по-долу ET777Jordan) от една страна и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги, намиращи се на домейн сайтове.eu (наричан за краткост сайт). Тези условия обвързват всички потребители. С натискането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на сайтове.eu, потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва тези "Общи условия".

ET "777 – Йордан Йорданов” е фирма, регистрирана по Търговския закон на Република България, с адрес на управление:

гр. Стара Загора 6000, бул. Славянски 47, ет. 4, офис 52. ЕИК по БУЛСТАТ: 123641920.

РЕГИСТРАЦИЯ

За да получите правото да извършвате валидни заявки за закупуване на предлаганите в сайтове.eu стоки и услуги (сайтове, домейни, хостинги, шаблони и добавки), е необходимо първо да се регистрирате.

При регистрацията трябва да въведете адреса, който ще се използва за доставка, Вашето име и фамилия, e-mail, телефон(и) за връзка. Необходимо е да изберете и парола. След като се регистрирате успешно, при всяка отделна поръчка, имате възможност да коригирате Вашия телефон за контакт и адрес за доставка, както и да посочите Ваш представител, който да приеме поръчката. С отбелязване в полето "Моля приемете правила за ползване, преди да продължите" клиентът извършва електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което декларира, че е запознат с настоящите "Общи условия" и ги приема.

Забележка: Можете да извършите покупка и без да се регистрирате в сайта, като използвате бутоните за директно плащане чрез ePay.bg към всеки продукт. В този случай непременно изберете „E-mail” в падащото меню на полето „Информация, която получателя ще види за Вас” във вашия акаунт в ePay.bg.

ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ

Личните данни, които Сайтове.eu получава при регистрацията, ще бъдат използвани единствено за обслужване на потребителите – приемане и изпълнение на поръчки, доставяне на информация под формата на информационен бюлетин и връзка с потребителите в случай на възникнали проблеми, свързани с поръчката. Сайтове.eu гарантира, че въпросните данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Потребителите, абонирани за информационния ни бюлетин, могат да прекратят абонамента си по всяко време. Потребителският акаунт на конкретен потребител може да бъде изтрит от базата данни на Сайтове.eu, заедно с прилежащите към него данни, по всяко време при желание от страна на потребителя. ПОРЪЧКА Поръчките се приемат от сайта 24 часа в денонощието, вкл. в почивните дни и в дните на официалните празници. При финализиране на Вашата поръчка, Вие имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, начинa на доставка и начина на плащане. След финализирането на поръчката на посочения от Вас телефон, скайп или e-mail  ще получите потвърждение със същата информация. За всеки етап от обработването на поръчката (потвърждаване на наличност, изпращане и др.) ще бъдете уведомявани от оператор по e-mail  или телефон. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите и от Вашия профил > Потребителско меню > Вашите поръчки.

ЦЕНА НА ПОРЪЧКАТА

Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти. Търговецът ET "777 – Йордан Йорданов” на този етап не е регистриран по ДДС, Ето защо всички цени крайни и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане. Към цената на поръчката се добавя и цена за доставка. Продуктите - домейни, хостинги и сайтове - се изработват и инсталират директно в интернет – на бъдещия хостинг на потребителя (Възложител) от доставчика (Изпълнител). В тези случаи не се начисляват цени на доставки. При допуснати технически грешки при публикуване на цените Сайтове.eu има правото да откаже поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя. Сайтове.eu се задължава да върне сумата, ако тя е била предварително платена.

ПРОБЛЕМИ ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

Изпълнението на Вашата поръчка може да бъде възпрепятствано поради някоя от следните причини:

1. Една или всички от поръчаните стоки не са в наличност; в този случай ние ще установим контакт с Вас в най-кратък срок.

2. Не е извършено плащане (забавяне на плащането) от страна на потребителя, ако е избрал банков превод.

3. Потребителят е посочил грешен или непълен адрес за доставка.

4. Липса на телефон за контакт с потребителя.

При възникване на проблеми с доставката по наша вина всички допълнителни разходи са за наша сметка. Във всички останали случаи последващо изпращане на пратката ще бъде за Ваша сметка.

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

1. Плащане при доставка (наложен платеж): при получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера.

2.Плащане по банков път: заплащането на дължимата сума се извършва чрез банков превод в указаната от Сайтове.eu банкова сметка; при получаване на стоката не дължите плащане на куриера.

3. Плащане през ePay.bg (поддържа плащане с карти Борика, Euroline, Maestro, Master Card, Visa Electron, Visa Classic) и плащане от Микросметка, което е  напълно безплатно. При избиране на този метод ще бъдете прехвърлени към страницата на ePay.bg, за да финализирате транзакцията; след постъпване на плащането в нашата система започва обработката на вашата поръчка; при получаване на стоката не дължите плащане на куриера. През системата на ePay.bg, могат да се заплащат стоки до 2000 лева. Още за плащането виж във статията Доставки и плащане.

ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА

Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 7 работни дни от датата на закупуването й. За целта предметът на сделката трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на стоката, в съответствие с разпоредбите на чл. 55 от ЗЗП. СПОРОВЕ И ЖАЛБИ При възникнали ситуации във връзка с неуредени въпроси, клиентът има право да отправи спорните въпроси към наш сътрудник на посочения за коресподенция адрес.

ГАРАНЦИЯ НА СТОКАТА

Всички стоки, предлагани в Сайтове.eu, са предоставени от официални представители и вносители. Всички стоки, които подлежат на гаранционно обслужване, са придружени от необходимите документи с информация за срока, условията и мястото на гаранционното обслужване.

Поръчъйте изработка на сайт!

Ползвайте нашите Безплатни уроци за изработка на сайт! и Безплатно обучение за направа на сайт с Джумла.

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ПАРАМЕТРИ НА ПРЕДЛАГАНИТЕ ХОСТИНГ ПЛАНОВЕ !

От 26 Юли 2012 г. бяха увеличени неколкократно параметрите на предлаганите от нас Супер Хостинг планове. Печелете с нас в интернет - Партньорска програма.

<< Начало

1

Ако закупите домейн и хостинг от нас, вие получавате безплатен сайт. Общата цена на домейна и хостинга е 90.00 лв. и включва обслужването и поддръжката на хостинга, домейна и сайта за една година.

1

Ако закупите сайт от нас, получавате безплатно домейн и хостинг за една година и безплатна поддръжка на домейна и хостинга за една година и три месеца поддръжка за сайта.

 

Saturday the 25th. Affiliate Network Reviews. © Сайтове, ЕТ „777 – Йордан Йорданов”
Copyright 2012

©