Евтини и безплатни, но качествени сайтове

Новите Полу-управляеми хостинг планове

Нови Полу-управляеми хостинг планове

25 август 2011 г.

Досега ние предлагахме само споделен уеб хостинг и виртуални частни сървъри (VPS). Докато първият е подходящ за сайтове с ниски до средни обеми на трафика и скромно цялостното натоварване, а VPS (въпреки че са гъвкави) са доста сложни за много потребители. Така че липсваше връзката между двата вида хостинг.

 

Ние сме щастливи да обявим старта на нашите нови всеотдайни хостинг планове, които имат следните предимства:

1. Повече наличните ресурси, по-добри и стабилни резултати:
Поради малкия брой на потребителите на сървъра, можете да получите много повече сървърни ресурси: RAM и CPU на сървъра, както и заявки на MySQL база данни. Това увеличава скоростта и ефективността на вашия сайт, просто както по-мощния двигател увеличава скоростта на колата ви. Стабилността, свързаността и цялостната надеждност на сайта също се увеличават.

 

2. Лесен за използване и чудесен за съществуващите общи клиенти:
Въпреки, че споделените хостинг планове не са ограничени по отношение на използване на дисково пространство и трафик, има други ограничения за: Inodes, MySQL, CPU, RAM и т.н., които все пак ограничават използването на споделения хостинг план. Това е основната причина някои от нашите клиенти да страдат от недостиг на ресурси при споделен хостинг план. Тези клиенти ще бъдат много по-добре при обновяване, базирано на Полу-управляем хостинг план. С Полу-управляем сървър, вие получавате същия лесен за използване хостинг контролен панел на споделения хостинг. Ако сте онлайн бизнес собственик или маркетинг филиал без сериозни познания за команди на Линукс, но в същото време имате високопоставен сайт, Полу-управляемият хостинг е най-доброто решение за вас.

3. Софтуер по поръчка или инсталация на модул.
За разлика от споделения хостинг, на полу-управляемия можете да направите заявка за инсталация на потребителски модул или софтуер. Вие нямате достъп до корена на сървъра, както при един VPS, но все пак това е добър вариант, ако бихте искали да зададете рядко конфигурация, необходима за управлението на вашия сайт - скриптове, CMS или друг софтуер.

4. По-ниски цени, отколкото нашите VPS пакети и много по-ниски от цените на нашите конкуренти.
За разлика от повечето наши конкуренти, които ползват сървъри под наем, и лизингови контролни панели, ние разполагаме със собствени патентовани сървъри и създадени от нас контролни панели. Това са едни от ключовите фактори за достъпността на нашите услуги. Така че, защо да не смени средата човек и да премести сайта си на надежден и мощен носител, с тествана хостинг платформа.

За повече информация и точните параметри, моля, вижте нашия сайт.

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ПАРАМЕТРИ НА ПРЕДЛАГАНИТЕ ХОСТИНГ ПЛАНОВЕ !

От 26 Юли 2012 г. бяха увеличени неколкократно параметрите на предлаганите от нас Супер Хостинг планове. Печелете с нас в интернет - Партньорска програма.

 

Ако закупите домейн и хостинг от нас, вие получавате безплатен сайт. Общата цена на домейна и хостинга е 90.00 лв. и включва обслужването и поддръжката на хостинга, домейна и сайта за една година.

Ако закупите сайт от нас, получавате безплатно домейн и хостинг за една година и безплатна поддръжка на домейна и хостинга за една година и три месеца поддръжка за сайта.

 

Thursday the 23rd. Affiliate Network Reviews. © Сайтове, ЕТ „777 – Йордан Йорданов”
Copyright 2012

©