Евтини и безплатни, но качествени сайтове

Избор на Стил

Стъпка 4

Изборът на готов дизайн (стил, шаблон, темплейт), създаден от професионалисти е най-лесният и бърз начин да изберете стил за изработване на вашият бъдещ качествен, евтин или безплатен уеб сайт. Това ще ви спести много време, усилия и средства. Не е необходимо да губите време за обмисляне. Какви да бъдат цветовете, графиката, картинките, как да бъдат разположени менютата, информацията и множество други детайли. Изготвянето на индивидуален дизайн по ваши идеи може да отнеме седмици, дори месеци. Разбира се това ще се отрази на цената, но качеството не винаги е гарантирано.

Ние ви предлагаме избор между стотици готови стилове, разделени в две основни групи - безплатни и платени шаблони. Платените могат да осигурят по-голяма индивидуалност на вашия сайт. Самите стилове са групирани по категории, за улеснение на вашия избор:
1. Бизнес
2. Техника
3. Природа
4. Празници
5. Спорт
6. Здравеопазване
7. Хора
8. Семейство
9. Художествени
Към всеки сайт получавате още: Безплатен домейн за една година; Безплатен хостинг за една година; Безплатни e-mail адреси към вашия домейн; Безплатна поддръжка за 3 месеца. Стилове (шаблони) можете да изберете от нас или от още десетки сайтове в интернет. Ние ще изработим вашия сайт по избрания от вас шаблон.

Ако закупите Домейн и Хостинг от нас, можете да получите Безплатен сайт.

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ПАРАМЕТРИ НА ПРЕДЛАГАНИТЕ ХОСТИНГ ПЛАНОВЕ !

От 26 Юли 2012 г. бяха увеличени неколкократно параметрите на предлаганите от нас Супер Хостинг планове.

Печелете с нас в интернет - Партньорска програма

Ползвайте нашите Безплатни уроци за изработка на сайт! и Безплатно обучение за направа на сайт с Джумла.

<< Начало

 

Ако закупите домейн и хостинг от нас, вие получавате безплатен сайт. Общата цена на домейна и хостинга е 90.00 лв. и включва обслужването и поддръжката на хостинга, домейна и сайта за една година.

Ако закупите сайт от нас, получавате безплатно домейн и хостинг за една година и безплатна поддръжка на домейна и хостинга за една година и три месеца поддръжка за сайта.

 

Monday the 20th. Affiliate Network Reviews. © Сайтове, ЕТ „777 – Йордан Йорданов”
Copyright 2012

©