Надомно product_66

Надомно
299,00 BGN за продукт

+
-

Специфичен бизнес сайт със собствен дизайн.  Съдържа мощна система за управление на съдържанието, която е предпоставка за неограничено развитие. Лесно се създава и подменя съдържанието, менюта, статии и снимки. Лесно се добавят нови вътрешни страници. Включени са още система за регистрация на потребители, вход в административния панел, система за показване на реклами (банери), анкети, система за синдикиране на новини и др. Добавена е много добра система за качване на снимки и създаване на галерии, както и модул за видео.

Към всеки закупен от нас сайт, получавате безплатен домейн и хостинг за една година и безплатна поддръжка на домейна и хостинга за една година и три месеца поддръжка за сайта.

Вижте сайта!

Тук можете да направите поръчка с плащане през ePay.bg. Това е най-изгодния начин за плащане на малки суми в България. Бързо, лесно и сигурно!

hikashop_previous_button_hikashop_category_information_module_95
hikashop_next_button_hikashop_category_information_module_95

Ако закупите домейн и хостинг от нас, вие получавате безплатен сайт. Общата цена на домейна и хостинга е 90.00 лв. и включва обслужването и поддръжката на хостинга, домейна и сайта за една година.

Ако закупите сайт от нас, получавате безплатно домейн и хостинг за една година и безплатна поддръжка на домейна и хостинга за една година и три месеца поддръжка за сайта.

 

Books!

Вашата количка

количката е празна
Monday the 27th. Affiliate Network Reviews. © Сайтове, ЕТ „777 – Йордан Йорданов”
Copyright 2012

©