Направа на Евтини и Безплатни сайтове
ИЗБЕРЕТЕ СТИЛ
ВЗЕМЕТЕ САЙТ
ЕТ „777 – Йордан Йорданов” – Европейски магазин – Домейн – Хостинг - Сайт
Участвайте в най-бързо развиващия се сегмент
на интернет. Продавайте с нас Хостинг услуги.

Споделен Уеб Хостинг

Споделения хостинг е най-широко използваната Хостинг технология за малки и средни уеб сайтове. Безплатният споделен уеб хостинг план е правилният избор за уеб ентусиаст, който иска да експериментира онлайн. Платените уеб хостинг планове предлагат пълна комбинация от характеристики и гъвкавост, които съвремения уеб хостинг, трябва да предоставя на потребителите - Върховен по време и производителност, със сигурна 24х7 и ориентирана към клиента техническа поддръжка, пълни характеристики, скриптове и бази данни опции.А не на последно място, безпрецедентно достъпни цени.

Имена на Домейни и Услуги

Имената на домейните и техните комбинации, като например "недвижими имоти" са ограничени и поради това, веднъж регистриран вече домейн, не може да се продаде от вас, освен ако някой, който го има, не реши да го поднови и вие да имате късмет да го регистрирате повторно, за да не изтече.
ResellerCluster печели, когато вашите клиенти получават правилните и полезни инструменти, за да се регистрират лесно и да управляват своите домейни лесно. Така вашата хостинг компания ще бъде тяхната дестинация номер едно, когато става въпрос за имена на домейни!

Безплатен Уеб Хостинг

Най-добрият маркетингов подход досега, който привлича нови клиенти, е нещо безплатно. Безплатно - което означава също така веднага, без задължения, както казват свободно! Този маркетингов инструмент е най-силното нещо, което ние даваме в ръцете ви. Започнете да предлагате свободен уебхостинг днес в името на вашата компания! Няма скрити IFS и мъст - вашите клиенти ще получат напълно функционален безплатен хостинг без банери, без ограничение във времето, без други задължения. Ние вярваме във факта, че потребителите ще бъдат доволни от услугата, която получават, а това води до надграждане на техните акаунти, веднага, след като почувстват нужда от повече възможности и по-голямо дисково пространство.

ВРЪЗКА С НАС

This div will be replaced by the JW Player.
 
 

Въведение в Reseller Hosting бизнеса

 
Нашата риселър уеб хостинг Програма е напълно безплатна, за вашето присъединяване и предлага прост, но доказан във времето, работещ бизнес модел.
 
Можете да продавате онлайн услуги, без да се налага предварително да плащате за тях.
 
Това е модела на Комисионата:
 
Ние ви даваме дисконтирани цени на едро;
Вие задавате цени си на дребно;
Ние таксуваме вашите клиенти;
Вие получавате комисионна (разликата между цената на дребно и на едро).
Нашата безплатна програма, за прекупвача не е като поръчките, вие не трябва да инвестирате, преди всъщност да сте спечелили нещо и никога не можете да изгубите и стотинка, но въпреки това можете само да спечелите с нашите, професионално разположени уеб хостинг услуги.
 
Всеки може да стане "Уеб хостинг компания" и да препродава:
Имена на домейни;
Професионален споделен уеб хостинг;
Виртуални частни сървъри (VPS);
SSL сертификати;
И най-хубавото е, че можете да увеличите Вашата експозиция и трафик, като предлагате: Безплатен уеб хостинг, без абсолютно никакви разходи за вас или вашите потенциални клиенти.
Когато станете дистрибутор, вие и вашият нов бизнес можете да се възползвате от всички лесни за използване инструменти, които сме подготвили за вашия RCP - Reseller Control Panel. Вие ще имате на разположениеследните опции за дилъри - Уебсайт риселър (Front магазин шаблони), "Портфейл" дилъри (Връщане към края на препродажбата) - Гъвкави отдалечени различни инструменти , многовалутна и многоезична поддръжка, частен етикет и DNS, за реализиране на ефективна препродажба.
Можете да правите фина настройка на вашите цени на дребно в съответствие с ваша специфична ниша на пазара и предпочитанията си за комисионни. Практиката и формите за ценообразуването са на разположение за всеки продукт в портфолиото на дистрибутора.
Можете да прегледате статистическите данни, комисионните, темповете на растеж и увеличаване на продажбите си, чрез добавяне на дистрибуторски услуги, като потребителски имена на домейни и частната DNS опция на клъстерите в профила си.
<< Регистрирайте се сега и вземете своите инструменти

VPS (Xen&Cloud) Хостинг

Нашата Cloud инфраструктура, базирана на Xen хипервайзор ядро, е готова да доставя по заявка елитните налични и мащабируеми решения за бизнеса. Проектиран интелигентно, всеки бизнес сайт може да намери точното как да се впише в нашата инфраструктура. Човек може да получи конфигурация Single Starter VPS и, тъй като търсенето расте, може лесно да се разшири и да премине на мултисървър многослоен виртуален сървър или дори хибридна (Виртуален-физически) конфигурация с няколко кликвания на мишката от V-NOC (Център за виртуални мрежови операции). Така нашата V-NOC осигурява предоставяне на голямо и мощно ядро с разширена функционалност, добавяща си функциите на нашата виртуална инфраструктура, което го прави още по-гъвкав и удобен за бизнес сайт.

SSL Сертификати

SSL сертификатите предпазват и осигуряват онлайн дейностите лично, макар и да пътувате в целия публичен интернет. Те помагат на клиентите да добият доверието, за да преговарят с вашия уеб сайт. Предлагането на плащания онлайн, без SSL е като оставим информация за кредитните карти на клиентите без надзор на тезгяха или като съблекалнята в магазина, без врата.
ResellerCluster ви дава най-добрите SSL сертификати на разположение, за да препродавате и да помогате на своите клиенти, да спечелят на свой ред доверието на тяхните клиенти. Вие ще бъдете в състояние да предлагате целия обхват на видовете SSL сертификати, от подходящите за малки частни обекти до големите корпоративни решения за сигурност.

Строител на Сайтове

Уеб сайтовете трябва да могат да се изграждат и поддържат лесно. Нашият напълно уеб-базиран Строител на сайтове е идеален и за начинаещи, и за професионалисти. Той е много лесен за използване. Всичко, което трябва да направите, за да изградите уеб сайт, е редактиране на текст, вмъкване на изображения, местене и пускане. Вашите клиенти ще получат невероятни резултати, когато техните сайтове са изградени и управлявани от уеб сайт строителя на Reseller Cluster.

Copyright © ET777Jordan. All rights reserved.