Направа на Евтини и Безплатни сайтове
ИЗБЕРЕТЕ СТИЛ
ВЗЕМЕТЕ САЙТ
ЕТ „777 – Йордан Йорданов” – Европейски магазин – Домейн – Хостинг - Сайт
Най-ниска цена на Хостинг с неограничен трафик
и неограничено дисково пространство в България

Представяме ви нашия Европейски Магазин – Домейн – Хостинг – Сайт

Най-ниски цени в Магазин

Представяме ви нашия Европейски Магазин - "Домейн-Хостинг-Сайт", чрез който продаваме на най-ниски цени Споделен Хостинг, VPS Хостинг, регистрация на Имена на Домейни и Трансфер на Домейни. За вашата сигурност и сигурността на вашите клиенти предлагаме и богата гама, изпитани SSL Сертификати. Новост са Полу-управляемите (Semi-Dedica-ted) Хостинги. Печелете с нас!

Най-добри качества

Нашите Хостинг Планове се характеризират с Неограничено дисково пространство, Неограничен трафик, Много Хоствани домейни и Имейл адреси, PHP, ASP.NET, Perl, MySQL, PostgreSQL, SSI, CGI, FTP, Моментално активиране! Вашата информация се съхранява и управлява от най-добрия хардуер и най-добрия, постоянно развиващ се, иновативен софтуер.

24 х 7 Техническа Поддръжка

Всичко това са услуги, които се нуж-даят от продължаваща 24х7 под-дръжка - мониторинг, подпомагане, критични актуализации, когато е необходимо и постоянна система за подобряване. Това са стандартните ежедневни задачи, които нашият екип от Системни Администратори, Разработчици, Quality Assurance (ОТК) и Поддръжка на Клиентите, изпълнява за осигуряване на качеството и доброто обслужване на клиентите.

Строител на Сайтове

За изработка на вашия сайт, ние ви предоставяме Безплатен Строител - ZackyTools Installer, който съдържа повече от 50 популярни софтуерни приложения, достъпни за употреба от всеки.

Можете да използвате Безплатните ни Уроци, Обучение и Съвети за направа на сайт. Можете да поръчате на нас Изработка на Евтин или Безплатен сайт за вас .

Провери за наличност на Име на Домейн

Проверка Имена на Домейни

Сега проверете дали избраното от вас Име на Домейн е налично. Проб-вайте различни варианти и изберете печелившия. Купете веднага!

Безплатен Домейн

Ако закупите Персонален или Бизнес Хостинг план от нас, ще получите избрания от вас Домейн безплатно. Така ще имате най-добрия и на най-ниска цена пакет от Домейн и Хостинг.

Безплатен Хостинг

Тествайте Безплатно Хостинг услугата за неограничено време и когато почувствате нужда от развитие, надстройте до избран Платен Хостинг План. Вашите данни няма да се загубят, ако останете при нас.

Нашите Гаранции

Ние гарантираме: 99,9 % денонощен достъп до нашата мрежа; безплатни Тест Хостинг услуги за неограничено време; 30 дневен период за отказ и връщане на парите; 24х7 поддръжка на клиенти; 100 % най-висш клас и последна версия на хардуера и софтуера; перманентни технологични иновации; напълно функционални и иновативни, уеб базирани контролни панели на Уеб Хостинг, Домейн, Сървър и SSL Сертификати.

Сравнете Хостинг Плановете

Сравнете наличните Споделени Хостинг Планове - Безплатен, Евтин, Персонален и Бизнес. Хостинг Плановете с най ниска цена в България.

Свържете се с нас

Ако имате някакъв проблем с вашата поръчка, особенно с начините на плащане, които предлага Европей-ския Магазин, свържете се с нас. Връзката може да бъде по Имейл, Скайп, Телефон - Виж Контакти.

Copyright © ET777Jordan. All rights reserved.