Направа на Евтини и Безплатни сайтове
ИЗБЕРЕТЕ СТИЛ
ВЗЕМЕТЕ САЙТ
ЕТ „777 – Йордан Йорданов” – Европейски магазин – Домейн – Хостинг - Сайт
Проверете тук, дали избраното от вас Име на Домейн
е налично. Изберете вариант. Купете веднага!

Представяме ви нашия Европейски Магазин – Домейн – Хостинг – Сайт

Проверете Имена на Домейни

Сега проверете дали избраното от вас Име на Домейн е налично.

Най-добри качества

Нашите Хостинг Планове се характеризират с Неограничено дисково пространство, Неограничен трафик, Много Хоствани домейни и Имейл адреси, PHP, ASP.NET, Perl, MySQL, PostgreSQL, SSI, CGI, FTP, Моментално активиране! Вашата информация се съхранява и управлява от най-добрия хардуер и най-добрия, постоянно развиващ се, иновативен софтуер.

24 х 7 Техническа Поддръжка

Всичко това са услуги, които се нуж-даят от продължаваща 24х7 под-дръжка - мониторинг, подпомагане, критични актуализации, когато е необходимо и постоянна система за подобряване. Това са стандартните ежедневни задачи, които нашият екип от Системни Администратори, Разработчици, Quality Assurance (ОТК) и Поддръжка на Клиентите, изпълнява за осигуряване на качеството и доброто обслужване на клиентите.

Строител на Сайтове

За изработка на вашия сайт, ние ви предоставяме Безплатен Строител - ZackyTools Installer, който съдържа повече от 50 популярни софтуерни приложения, достъпни за употреба от всеки.

Можете да използвате Безплатните ни Уроци, Обучение и Съвети за направа на сайт. Можете да поръчате на нас Изработка на Евтин или Безплатен сайт за вас .

Домейн е вашето частно име в интернет!

 
Проверете сега Име на Домейн:
 

Най-ниска цена на Хостинг с неограничен трафик и неограничено дисково пространство в България

Пробвай Безплатно, без Риск и надстрой!

Тествайте Безплатно Хостинг услугата за неограничено време и когато почувствате нужда от развитие, надстройте до избран Платен Хостинг План. Вашите данни няма да се загубят, ако останете при нас.

Безплатен Домейн

Ако закупите Персонален или Бизнес Споделен Хостинг план, или Полу-управляем Хостинг План от нас, ще получите избрания от вас Домейн безплатно. Така ще имате най-добрия и на най-ниска цена пакет от Домейн и Хостинг.

Нашите Гаранции

Ние гарантираме: 99,9 % денонощен достъп до нашата мрежа; безплатни Тест Хостинг услуги за неограничено време; 30 дневен период за отказ и връщане на парите; 24х7 поддръжка на клиенти; 100 % най-висш клас и последна версия на хардуера и софтуера; перманентни технологични иновации; напълно функционални и иновативни, уеб базирани контролни панели на Уеб Хостинг, Домейн, Сървър и SSL Сертификати.

Сравнете Хостинг Плановете

Свържете се с нас

Ако имате някакъв проблем с вашата поръчка, особенно с начините на плащане, които предлага Европей-ския Магазин, свържете се с нас. Връзката може да бъде по Имейл, Скайп, Телефон - Виж Контакти.

Copyright © ET777Jordan. All rights reserved.