Направа на Евтини и Безплатни сайтове
ИЗБЕРЕТЕ СТИЛ
ВЗЕМЕТЕ САЙТ
ЕТ „777 – Йордан Йорданов” – Европейски магазин – Домейн – Хостинг - Сайт
Сравнение на Semi-dedicated (Полу-управляеми) Хостнинг
Планове – Стартов, Професионален и Усъвършенстван

Представяме ви нашия Европейски Магазин – Домейн – Хостинг – Сайт

Полууправляем Хостинг

До август 2011 г. ние сме предлагали само Споделен уеб хостинг и VPS. Докато първият е подходящ за сайтове с ниски до средни обеми на трафика и скромно цялостно натоварване, VPS (въпреки че са гъвкави) са доста сложни за много потребители. Така че сега имаме липсващата връзка между двата вида хостинг. Ние бяхме щастливи да обявим старта на нашите всеотдайни хостинг планове, които имат следните предимства:

1. Повече налични ресурси, по-добри и стабилни резултати: Поради малкия брой на потребителите на сървър, можете да получите много повече RAM на сървъра, CPU на сървъра и заявки на MySQL база данни. Това значително ускорява производителността на вашия сайт просто както по-мощен двигател ускорява скоростта на колата ви. Стабилноста, ъптайма и цялостната надеждност на сайта също са се увеличили.

2. Лесен за използване и чудесен за съществуващи подялби на клиенти. Въпреки, че споделеният хостинг планове не са ограничени по отношение на използване на дисково пространство и трафик, но други ограничения за: Inodes, MySQL, CPU, RAM и т.н., все още ограничават изпълнението на споделен хостинг план. Това е основната причина някои от нашите клиенти да страдат от недостиг на ресурси на споделения хостинг акаунт и за тях ще бъде много по-добре да преминат на Полу-управляем хостинг план. С този сървър, вие получавате същия лесен за използване хостинг контролен панел на споделения хостинг. Ако сте собственик на онлайн бизнес или маркетинг филиал без сериозни познания за Линукс команди, но в същото време имате високопоставен сайт Полу-управляемия хостинг е най-доброто решение за вас.

3. Софтуер по поръчка или инсталиране на модул. За разлика от споделения хостинг, тук можете да направите заявка за потребителски модул или нов софтуер да се инсталира. Вие не получите достъп до ядрото, както на един VPS, но все пак това е добър вариант, ако бихте искали да зададете рядка конфигурация, необходима за управлението на вашия сайт - скриптове, CMS или друг софтуер.

4. По-ниски цени, отколкото нашите VPS пакети и много по-ниски цени и от тези на нашите конкуренти. Собствените сървъри и направените от нашите специалисти контролни панели са сред ключовите фактори за достъпността на нашите услуги. Така че, защо не подобрите средата си и не преместите сайта си на надеждна и сигурна, тествана хостинг платформа. За повече информация и точните параметри, моля, вижте сравнителната таблица.

Провери за наличност на Име на Домейн

Проверете Имена на Домейни

Сега проверете дали избраното от вас Име на Домейн е налично. Пробвайте различни варианти и изберете печелившия. Купете веднага!

Пробвай Безплатно, без Риск и надстрой!

Тествайте Безплатно Хостинг услугата за неограничено време и когато почувствате нужда от развитие, надстройте до избран Платен Хостинг План. Вашите данни няма да се загубят, ако останете при нас.

Безплатен Домейн

Ако закупите Персонален или Бизнес Споделен Хостинг план или Полу-управляем Хостинг от нас, вие ще получите избрания от вас Домейн безплатно. Така ще имате най-добрия и на най-ниска цена пакет от Домейн и Хостинг.

Нашите Предимства

Нашите Гаранции

Ние гарантираме: 99,9 % денонощен достъп до нашата мрежа; безплатни Тест Хостинг услуги за неограничено време; 30 дневен период за отказ и връщане на парите; 24х7 поддръжка на клиенти; 100 % най-висш клас и последна версия на хардуера и софтуера; перманентни технологични иновации; напълно функционални и иновативни, уеб базирани контролни панели на Уеб Хостинг, Домейн, Сървър и SSL Сертификати.

Свържете се с нас

Ако имате някакъв проблем с вашата поръчка, особенно с начините на плащане, които предлага нашия Европейския Магазин, свържете се с нас. Връзката може да бъде по Имейл, Скайп, Телефон - Виж Контакти.

Copyright © ET777Jordan. All rights reserved.