Направа на Евтини и Безплатни сайтове
ИЗБЕРЕТЕ СТИЛ
ВЗЕМЕТЕ САЙТ
ЕТ „777 – Йордан Йорданов” – Европейски магазин – Домейн – Хостинг - Сайт
Сравнение на VPS (виртуални частни сървъри) Хостинг.
Стартов VPS, професионален VPS и усъвършенстван VPS

Представяме ви нашия Европейски Магазин – Домейн – Хостинг – Сайт

VPS Хостинг

VPS - Virtual Private Server или Виртуални частни сървъри. Тази уникална и мощна технология, по своето естество представлява, разделяне на един физически сървър в множество виртуални сървъри, които имат външен вид и капацитет на недвижим специален сървър. Това е възможно благодарение технологията на Xen и Xen хипервайзора - софтуерен слой, който стои между хардуера на сървъра и операционната система. Всеки виртуален сървър може да работи под собствената си операционна система (Windows, Linux, BSD, CentOS или Solaris) и свои потребителски конфигурации, като защитна стена, ядро и т.н. Ние предлагаме нашите VPS с предварително инсталиран Debian OS, което ние препоръчваме да се използва с нашия Лесен VPS Control Panel (споделен хостинг като панел).

Нашата Cloud инфраструктура, базирана на Xen хипервайзор ядро, е готова да доставя по заявка елитните налични и мащабируеми решения за бизнеса. Проектиран интелигентно, всеки бизнес сайт може да намери точното как да се впише в нашата инфраструктура. Човек може да получи конфигурация Single Starter VPS и, тъй като търсенето расте, може лесно да се разшири и да премине на мултисървър многослоен виртуален сървър или дори хибридна (Виртуален-физически) конфигурация с няколко кликвания на мишката от V-NOC (Център за виртуални мрежови операции). Така нашата V-NOC осигурява предоставяне на голямо и мощно ядро с разширена функционалност, добавяща си функциите на нашата виртуална инфраструктура, което го прави още по-гъвкав и удобен за бизнес сайт.

Строител на Сайтове

За изработка на вашия сайт, ние ви предоставяме Безплатен Строител - ZackyTools Installer, който съдържа повече от 50 популярни софтуерни приложения, достъпни за употреба от всеки.

Можете да използвате Безплатните ни Уроци, Обучение и Съвети за направа на сайт. Можете да поръчате на нас Изработка на Евтин или Безплатен сайт за вас .

Провери за наличност на Име на Домейн

Проверете Имена на Домейни

Сега проверете дали избраното от вас Име на Домейн е налично. Пробвайте различни варианти и изберете печелившия. Купете веднага!

Пробвай Безплатно, без Риск и надстрой!

Тествайте Безплатно Хостинг услугата за неограничено време и когато почувствате нужда от развитие, надстройте до избран Платен Хостинг План. Вашите данни няма да се загубят, ако останете при нас.

Безплатен Домейн

Ако закупите Персонален или Бизнес Споделен Хостинг план, или Полу-управляем Хостинг план от нас, ще получите избрания от вас Домейн безплатно. Така ще имате най-добрия и на най-ниска цена пакет от Домейн и Хостинг.

Нашите Предимства

Нашите Гаранции

Ние гарантираме: 99,9 % денонощен достъп до нашата мрежа; безплатни Тест Хостинг услуги за неограничено време; 30 дневен период за отказ и връщане на парите; 24х7 поддръжка на клиенти; 100 % най-висш клас и последна версия на хардуера и софтуера; перманентни технологични иновации; напълно функционални и иновативни, уеб базирани контролни панели на Уеб Хостинг, Домейн, Сървър и SSL Сертификати.

Свържете се с нас

Ако имате някакъв проблем с вашата поръчка, особенно с начините на плащане, които предлага Европейския Магазин, свържете се с нас. Връзката може да бъде по Имейл, Скайп, Телефон - Виж Контакти.

Copyright © ET777Jordan. All rights reserved.